Keimolan Kaiku
Lentopallo

Etusivu

KeiKa A-pojat ja M2-joukkue avasivat kauden 2020-2021

Kesälomakaudesta huolimatta 15 pelaajaa oli lauantaina 11.7. kokoontunut avaamaan uutta lentopallokautta. Ilmoittautuneita ensi kaudelle näihin joukkueisiin on heidän lisäkseen useita muita. Suurin osa paikalla olijoista oli A-ikäisiä, jotka A-ikäisten pelien lisäksi pelaavat myös Keikan M2-joukkueessa tai muissa miesten sarjojen joukkueissa aina Mestaruusliigaa myöten.

2,5-tuntisen harjoituksen aikana palauteltiin usean kuukauden yhteistreenitauon jälkeen tuntumaa lajin tekniikoihin ja pelin osa-alueisiin. Pallo pysyi kaikesta huolimatta keskimäärin ihan kohtuullisesti hallinnassa, joten näkyi, että myös pakollisen tauon aikana tuntumaa oli pidetty yllä.

Harjoituksen jälkeen kokoonnuttiin vielä miettimään tulevan kauden haasteita ja joukkueiden kokoonpanoja. M2-joukkueeseen riittänee hyvin pelaajia, joten yksittäiset kunkin elämäntilanteesta johtuvat poissaolot eivät pääse merkittävästi vaikuttamaan pelin tasoon ja joukkueen iskukykyyn.

A-poikien kohdalla tilanne saattaa muodostua haastavammaksi, kun osa viime vuoden pelaajista tuli sarjaan yli-ikäiseksi, useampi pelaaja on kauden aikana armeijan harmaissa ja liigapelaajat eivät välttämättä pääse kaikkiin pooliturnauksiin. Pelaajia jotka viime vuonna eivät pelanneet joukkueessa on kuitenkin entisten lisäksi tulossa sen verran mukaan, että arveltiin määrän kestävän myös muutaman yhtäaikaisen poissaolon. Mahdollisista yhteensattumista huolimatta päädyttiin siihen, että kaikkiin turnauksiin saadaan todennäköisesti joukkue jalkeille ja päätettiin ilmoittautua A-poikien sarjaan.


KeiKan entisiä junioreita valittiin miesten maajoukkueryhmään

Maajoukkueryhmässä ovat mm. Miro Määttänen, Jan Helenius, Akseli Lankinen, Nuutti Niinivaara ja Henrik Porkka.

Toivottavasti tämä ryhmä tuo maajoukkueeseenkin voittamisen kulttuuria, sen he jo KeiKassa oppivat junioreina. Miro: 8 SM-mitalia, Jan: 8-SM mitalia, Aksu: 5-SM mitalia, Nuutti: 4 SM- mitalia, Henkka: 3 SM-mitalia.

Lisäksi Suomen beachmaajoukkueessakin on KeiKan junioreiden lentopallo-SM-mitalisteja: Pyry, Vili ja Santeri.


A-poikien Suomen mestarit 2016