Keimolan Kaiku
Lentopallo

Etusivu

XXIX Keimola Lentis tulokset

Tarkemmat tulokset löytyvät täältä: https://www.keimolankaiku.fi/Lentis/Turnaus/Otteluohjelma/

  Miesten A-sarja:
 1. Espoo Lentis
 2. Masalan Kisa
 3. KeiKa RE
 4. KeiKa
  Miesten B-sarja:
 1. Westendin Woima
 2. Raisu Lumous
 3. Erä IV
 4. Tapanilan Erä ME
 5. Espoonlahden Isku
  Miesten C-sarja:
 1. Kiilan Tiikerit
 2. Varissuon Urheilijat
 3. UFK
 4. Tuusulan Varuskunnan Urheilijat
 5. OPET
 6. RAUS 3
 7. RAUS 2
 8. JouLe-87
 9. Perttulan Riento
 10. KeiKa Kunto
 11. Mosan Setti
 12. P-ELE
 13. VanLe
 14. Pihlis
 15. Tapanilan Erä M5
 16. Nurmijärven Reserviläiset
  Naisten A-sarja:
 1. Tapanilan Erä N1
 2. PuPi
 3. Megaleidit
 4. Woimamammat
 5. Laajasalon Voima
 6. Tapanilan Erä N2
  Naisten B-sarja:
 1. Kivenlahden Kiri
 2. PuMa B-tytöt
 3. Femmat
 4. Tylleröt


A-pojilla takana vivahderikas ja vaihteleva syksy

Pojat ovat syksyn aikana pelanneet sekä A-junioreiden sarjaa että miesten 2-sarjaa, jossa vahvistuksena on onneksi ollut myös muutama kokeneempi pelimies. Kuortaneella harjoittelevat pojat ovat A-junioreiden lisäksi pelanneet miesten 1-sarjassa.

Alkusyksystä tuntui taas kerran siltä, että poikia oli yhteen joukkueeseen aivan liikaa, jotta kaikkien olisi ollut mahdollista saada riittävästi peliaikaa. Suuri ryhmäkoko kuitenkin osoittautui tälläkin kerralla varsin arvokkaaksi, koska pojilla on ollut niin paljon eri pituisia, YO- kirjoituksista, erilaisista vammoista ja loukkaantumisista johtuvia poissaoloja, että kauden läpivieminen pienemmällä ryhmällä olisi voinut osoittautua mahdottomaksi.

A-poikien sarjan kaikissa turnauksissa on puuttunut muutamia avainpelaajia, minkä vuoksi kokonaistilanne ei ehkä ole ihan niin hyvä kuin se optimikokoonpanolla olisi voinut olla. A-poolipaikan saavuttaminen on tästä huolimatta ollut pariinkin otteeseen todella lähellä ja vastaavasti on yhden kerran haettu onnistuneesti vauhtia myös C-poolista. Uusia vastuunkantajia on kuitenkin löytynyt hyvin ja useiden pelipanoksessa on lisääntyneen vastuun (A-pojat / 2-sarja) myötä tapahtunut selvä pelillinen kehitysaskel. Kaikista vastoinkäymisistä huolimatta tilanne on edelleen hyvä ja antaa täydet mahdollisuudet saavuttaa tavoitteena oleva finaaliturnauspaikka. Edellisessä turnauksessa saavutettu B-poolissa pysymisen taannut torjuntavoitto saattaa osoittautua ratkaisevaksi, koska se takaa jo automaattisesti kohtuullisen lähtökohdan välieräturnausta silmällä pitäen.

2-sarjan osalta syksyn runkosarja on pelattu ja jatkuu heti loppiaisena jatkosarjan ottelulla. Myös 2-sarjan peleihin heijastuivat samat haasteet ja mahdollisuudet kuin A-poikien turnauksissa. Muutama tärkeä piste jäi ehkä näissäkin peleissä tämän vuoksi saavuttamatta. Sijoitukseksi tuli lohkomme viides sija, mikä tarkoittaa sitä, että olimme lohkostamme ensimmäinen, joka ei selviytynyt yläjatkosarjaan. Poikien pelit jatkuvat tiivillä aikataululla alajatkosarjassa, mikä kuitenkin osaltaan takaa kaikkien pelituntuman säilymisen hyvällä tasolla.

Nähdään peleissä taas ensi vuonna!