Keimolan Kaiku
Lentopallo

Etusivu

31. Keimola Lentis tulokset

  Naisten A-sarja:
 1. Tapanilan Erä 2
 2. VK MEIE
 3. Tapanilan Erä N3
 4. Vantaan Lentopallo N1
  Naisten B-sarja:
 1. SuattaaLipsahtoo
 2. PeTä
 3. Kivenlahden Kiri
 4. Esbo IF
 5. Rekolan Raikas
 6. VK MEIE
 7. Sumeet
 8. EsIsku
  Miesten B-sarja:
 1. RAUS
 2. VK MEIE
 3. Erä 4.0
 4. VK MEIE/40+
 5. ESAt
  Miesten C-sarja:
 1. VAU
 2. Dynamo
 3. RAUS2
 4. P-ELE
 5. Pihlis
 6. Kirin Äijät
 7. Erän äijät
 8. Perttulan Riento
 9. Tuusulan Varuskunnan Urheilijat
 10. VanLe M3
 11. PKS Höntsä
 12. Mosan Setti

KeiKa voittoon 2-sarjan PK-seudun derbyssä 13.10.2022

KeiKa-PumaM1 3-0 (25–14, 25–22, 25–23)

Odotettu ensimmäinen pääkaupunkiseudun kakkossarjaderby nuorten PuMan tulevaisuuden lupausten ja KeiKan nuorehkojen kehityspelaajien välillä alkoi odotetun tasaisissa merkeissä. KeiKa juoksutti kentälle kuusikon Orava, Parviainen, Nurminen, Jegi, Kankaanpää, Snellman. Liberona hääri autonsa keskelle 5-ruutua parkkiin saanut Pasi Iisakkala. PuMa hyökkäsi erän alun pirteästi eikä KeiKa vielä yltänyt parhaaseensa. Erää jatkettiin tasaisissa merkeissä vielä tovi kunnes KeiKan polvisuojien alle levittämä linimentti alkoi vaikuttamaan ja silmiin työpäivän aikana kertynyt unihiekka saatiin karistettua. Loppuerä mentiinkin KeiKan selkeässä komennossa. Erä kotijoukkueelle 25-14.

Toisessa erän alkuun KeiKan valmentaja Teuvo Nikkinen selkeästi pelästyi erän lopun hyvää vauhtia ja päätyi vaihtamaan lähes koko kuusikon riehaantumisen ja loukkaantumisten pelossa. Toiseen erään kentälle Nikkinen, Topio Py, Nurminen, Külaots, Topio Vi, Vallin ja Iisakkala (L). Erän alku oli tunnustelua jo tuttuun tapaan PuMan hallitessa tapahtumia erän puoliväliin saakka. Tepan hyvin ajoittaman aikalisän jälkeen KeiKan kone ärjähti käyntiin ja erä kääntyi lopulta kotijoukkueelle 25-22. Erikoismaininta myös vaihtopenkillä esimerkillisesti lämmitelleelle Parviaiselle.

Kolmanteen erään lähdettiin tutulla kaavalla vaihtamalla melkein kokonainen kuusikko. Iska Tuomisen valmentama PuMa jatkoi pirteää pelaamistaan, harjoituspelissä nähty ujous oli tipotiessään ja kentällä nähtiin taisteleva vierasjoukkue. Kokeneemman ryhmän diesel käynnistyi jälleen erän puolivälissä ja KeiKa pyrähti pieneen johtoon. Erän lopussa PuMa ehti pelästyttää pienellä kirillä viikon sisään kolmatta peliään pelaavaa KeiKaa, mutta aiemmin kurottu kaula kesti loppuun asti. Erä ja ottelu KeiKalle 25-23.


KeiKa voitokkaana Valkeakosken Isku-Veikkoja vastaan tuplataistossa 9.10.2022

Keika palasi pelihommiin voitokkaan avauspelin jälkeen Valkeakoskella 8.10 järjestetyssä Isku- Veikkojen kauden avauksessa. Avauksessa KeiKalta: Snellman, Nikkinen, Parviainen, Nurminen, Külaots, Kankaanpää ja Iisakkala liberona. Isku-Veikoilta avauksessa: Arminen, Mähönen, Lassila, Liehu, Julin, liiga kentiltä tuttu Kaurto ja liberoina Niemi ja Metsäsalo. Avauserässä nähtiin ehkä ero siinä, että KeiKa oli saanut jo saanut pahimmat ruosteet jo alta pois avauspelissä kun Isku-Veikkojen avaus oli hiukan virhepainotteinen kun 5-5 alun jälkeen Keika karkasi 5-11 johtoon. Isku-Veikot yritti vaihtorumballa saada asioita kentällä tapahtumaan, mutta Keikan tasaisuus vei heidät 12-25 erä voittoon. Toiseen erään Keika vaihtoi Pyry Topion Parviaisen tilalle mutta muuten toinen erä oli lähes ensimmäisen toisinto, sillä 5-5 tilanteen jälkeen Keika repäisi taas itsensä 6-11 johtoon, muutamilla vastutajan virheillä ja omilla hyvillä otteillaan. Tällä kertaa Isku-Veikkojen vaihdot toivat hiukan parempaa tulosta, mutta Keikan tasaisuus ja varmuus oli valttia ja Keika piti johtonsa loppuun asti 18-25. Kolmanteen erään molemmat tekivät vaihtoja Isku-Veikoilta sisään Hieta ja Mattsson ja Keikalta Orava ja Parviainen. Kolmannessa erässä kotijoukkue alkoi selvästi saamaan pelistä kiinni ja repäisi itsensä heti alkuun 5-0 johtoon hyillä syötöillä. Keika otti aikalisän jonka jälkeen joukkue tuli sisuuntuneena takaisin ja seuraavalle Isku-Veikkojen aikalisälle mentiinkin jo Keikan 7-9 johdossa. Loppu erä pelattiinkin tasaisissa merkeissä, mutta Keikan vahvuudeksi muodostunut tasaisuus ja varmuus hoiti erän kotiin lopulta 20-25 ja koko ottelun 0-3.

Jotta kaverin naamat ei pääsisi unohtumaan pelattiin heti seuraavana päivänä Kanniston koululla revanssi ottelu. Molempien joukkueiden kokoonpanot lähes samanlaiset verrattuna edellis peliin. Kotijoukkueelta Parviaista tuli paikkaamaan Vili Topio ja keskiosastolle saapui Antti Vallin, kun taas vierasjoukkue oli saapunut paikalle samalla kokoonpanolla pois lukien Markus Kaurto. Kotijoukkueen muistissa oli vierasjoukkueen hyvin pelattu kolmas erä ja painotus olikin hyvässä aloituksessa ettei anneta vastutajalle heti fiilistä päälle. Tämä toteutuikin hyvin kun Keika otti alkuun 9-2 johdon. Tilanne välillä hiukan kaventui, mutta lopulta Keika vahvaan 25-14 erä voittoon. Toinen erä oli tasaisen oloista vääntöä, mutta Keika onnistui ottamaan aina sieltä täältä kaksi peräkkäistä pistettä, mikä vei Keikan 25-18 erä voittoon. Keika tiesi Isku-Veikkojen olevan vaarallinen joukkue jos heille antaa sen kuuluisan momentumin päälle, ja siitä Keika saikin hyvän opetuksen kolmannessa erässä. Tasaisen alun jälkeen Keika otti 19-15 johdon, mutta sen jälkeen vastustaja sai hyvillä suorituksillaan tilanteen takaisin tasoihin 19-19 jonka jälkeen heidän peli ilonsa lähti lentoon. Erää väännettiin tasaisesti 23-23 tilanteeseen asti jonka jälkeen hermostuneisuus vei mennessään ja virheitä alkoi tulla molemmilta puolilta. Keika teki kuitenkin yhden virheen liikaa ja erä vieraille 27- 29. Neljänteen erään Isku-Veikkojen hurmos sai jatkoa ja he repäisivät itsensä alussa 3-7 johtoon. Tämän jälkeen Keikan leirillä oli herätyksen paikka ja aika ottaa ottelu omiin käsiin. Herätykseen vastattiin ja Keika otti johdon takaisin 9-7 ja siitä vielä 18-10. Muutamilla vaihdoilla Isku-Veikot sai vielä peliä kavennettua, mutta Keika sai hoidettua erän nimiinsä 25-20 ja ottelun 3-1.

Näin ollen Keika jatkaa lohkonsa kärjessä 3 ottelun jälkeen 3 voitolla, mutta sitä ei pitkäksi aikaa voi jäädä makustelemaan kun jo torstaina 13.10 Kanniston koululle tulee pisteitä metsästämään, valmentaja Ismo Tuomisen johdolla, nuori ja nälkäinen Puma Volley. Ottelu alkaa 19.45, joten tervetuloa paikalle katsomaan pääkaupunkiseudun paikallistaistoa!


Miesten 1-joukkueen kausi päätökseen 24.4.2022

Keikan miesten 2-sarjajoukkueen kausi päättyi välieriin sunnuntaina 24.04. Raision Loimun voittaessa ratkaisevan lisäerän. Pudotuspelit pelattiin ottelupareina peräkkäisinä päivinä, ja otteluvoittojen ollessa tasan, jatkopaikka ratkaistiin normaalilla ”kultaisella erällä”, joten pienestä oli kiinni, ettei Keika edennyt aina finaaleihin asti. Kiitokset Loimulle hyvästä vastuksesta ja tsemppiä finaaleihin.

Välierien ensimmäinen osaottelu pelattiin lauantaina 23.04. Keikan kotikentällä, Kanniston koululla. Ylemmän jatkosarjan kohtaamisissa, molemmat joukkueet voittivat kotiottelunsa 3-1, joten otteluparista ennakoitiin tasaista vääntöä. Toisin kuitenkin kävi, ja Loimulla oli helppo työ viedä pisteet kotiin lauantain ottelusta. Keikan rosteri koki pieniä muutoksia, sillä molemmat liberot olivat poissa ja näin ollen keskitorjujat pääsivät poikkeuksellisesti kiertämään mukana myös takakentällä. Aivan timanttisessa kunnossa ei hihaosasto ollut, ja passari Jere Nikkinen joutui pelaamaan kohtalaisen isoa palloa laitoihin, joita vastaan Loimu ehti rauhassa rakentaa hyvän paritorjunnan. Harmittavasti, Keika ei saanut hyökkäyksessä lyötyä palloa rataan ja kun oma syöttökään ei tahtonut täysin pysyä ruudussa, Loimu vei ottelun helposti lukemin 3-0 (23-25, 16-25, 18-25).

Kauaa ei ehditty tappiota murehtia, sillä jo heti sunnuntaina 24.04. matkattiin Raisioon ratkaisemaan finaalipaikkaa toisessa osaottelussa. Ennakkoasetelmat olivat selkeät, häviöllä kesälomille ja voitolla kultaiseen erään, jossa päästäisiin pelaamaan paikasta finaaleihin. Tässä kohtaa ei tarvinnut enää säästellä. Keikan onneksi saimme liberomme Pasi Iisakkalan pelikentälle suoraan Turkin beach volley -leiriltä, ja vaikka hihalyönti oli kalibroitu hieman pienemmälle kentälle ja aurinkoisempiin olosuhteisiin, Keikan vastaanotto parani lauantaiseen verrattuna huomattavasti ja Jere pääsi käyttämään hyökkäysarsenaalia koko laajuudella. Lauantain ongelmat laitahyökkäyksessä olivat enää muisto, kun kaikki laiturit löivät palloa kenttään tasaisen varmasti. Erityisesti Parviaisen Petella oli se kuuluisa ”hevosen päivä” eikä Loimun torjunta saanut kaveriin otetta. Joukkuehenki oli korkealla ja Loimun kannattajien kovasta metelistä huolimatta, Keika taisteli ottelun itselleen lukemin 3-0 (17-25, 19-25, 23-25).

Tämä tarkoitti sitä, että finaaliin menijä ratkaistaisiin ns. “kultaisessa erässä”. Erätauolla suoritettu arvonta venyi sen verran pitkäksi, että Loimu ehti kerätä hyvin happea ja tuli kultaiseen erään kovalla sykkeellä, ottaen heti 4-0 johdon, jota Keikan piti lähteä kirimään mieliäkseen jatkoon. Kiri tuotti tulosta, ja tasoissa oltiin tilanteessa 14-14. Tästä mentiinkin sitten tasatahtiin lukemiin 23-23 asti. Lopussa Loimulta pari takarajalle suunnattua leijasyöttöä Keikan sormista maisemaan, ja Loimu finaaleihin kultaisen erän voitolla lukemin 25-23.

Kaiken kaikkiaan Keikan kausi 2-sarjassa meni mallikkaasti Keikan ollessa lohkonsa toinen sekä alku-, että ylemmässä jatkosarjassa. Keika sai kasattua hyvän joukkueen, vaikka pelaajien määrä väheni verrattuna edelliseen koronan keskeyttämään kauteen. Pudotuspelien kahdella ensimmäisellä kierroksella Keika napsi selkeät otteluvoitot molemmissa ottelupareissa sekä kotona, että vieraissa. Pitkän kauden aikana myöskään Keikan joukkue ei voinut välttyä pieniltä loukkaantumisilta ja koronalta, mutta jokaiseen peliin saatiin kuusikollinen äijiä raavittua kasaan ja suurimmaksi osaksi myös oikeille pelipaikoillekin. Tästä erityismaininta Juholle joka pelasi kauden aikana jokaisella pelipaikalla menestyksekkäästi.

Iso kiitos koko joukkueelle, valmentajalle, kotijoukoille sekä kaikille mukana olleille menneestä kaudesta! Kausi laitetaan virallisesti pakettiin saunan lauteilla parin viikon päästä. Nyt levätään, vedetään happea, nautitaan tulevasta kesästä ja pyritään pysymään terveinä ja turvassa. Lentopalloa mietitään sitten joskus taas myöhemmin, kun aika koittaa. Kiitos!


KEIMOLAN KAIKU, LENTOPALLOTOIMINTA 2021

NAISET

Keimolan Kaiun naisjoukkue ei pelannut paikallissarjan pelejä vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

Naisten joukkue harjoitteli kesän ajan seuran majalla, sisävuorot Kanniston koululla alkoivat syyskuussa 2021. Kevääksi 2022 joukkue on ilmoittautunut paikallissarjaan.


MIEHET, 1-JOUKKUE (M2)

Miesten kevätkausi meni Covid-19 viruksen ansiosta täysin ilman sarjapelejä tai harjoituksia. Joukkueen pelaajat saivat keskittyä omatoimiseen harjoitteluun kukin tavallaan.

Kesällä joukkueen pelaajia nähtiin tasaisin väliajoin Keimolan Kaiun majalla beach volley-kentällä hikoilemassa. Pelien ohessa suunniteltiin seuraavaa kautta ja varhaisessa vaiheessa alkoi vaikuttaa, että taas saadaan iskukykyinen joukkue sarjaan.

Kausi 2021–2022 potkaistiin käyntiin elokuun puolivälin tienoilla ja loputkin pelaajat valuivat salin lämpöön, kun ulkona kelit jäähtyivät ja beach volley kausi päättyi. Hiekalta saliin valuikin kovan luokan pelureita. Muutoin joukkue jatkoi lähes samalla kokoonpanolla, tosin KeiKan pojista taas useampi siirtyi mestaruusliigaan ja ykkössarjaan, A-poikia siirtyi yhteistyösopimuksella pelaamaan Karkkilan poikiin koska meillä ei jäänyt tarpeeksi pelaajia A-poikajoukkueeseen.

Kausi lähti käyntiin reippaasti ja kauden avauksessa kärsityn tappion jälkeen joukkue sai kaikista lopuista alkusarjan otteluista pisteitä. Runkosarja päättyi lohkon kakkossijaan. Ylempään jatkosarjaan lähdetään hyvistä asemista, mikäli se saadaan vallitsevasta tilanteesta johtuen, voidaan pelata.

Sarjan piti jatkua 1/2022, mutta taas korona on estänyt jatkopelejä. Toivottavasti pääsemme pelaamaan sarjan talvi/keväällä loppuun.


MIEHET, 2-JOUKKUE (Aluesarja)

Syyskausi 2020 sujui varsin mallikkaasti ja tuloksena oli lohkon 3. sija ja pääsy ylempään jatkosarjaan. Valitettavasti kausi 2020-2021 kuitenkin päättyi koronan vuoksi jo joulukuussa 2020 ja koko kevät kausi peruuntui samasta syystä.

Kesällä pelailtiin majan biitsikentillä, mutta muuten jokainen sai hoitaa oman kesäharjoittelunsa omalla tavallaan.

Syksyyn lähdettäessä oli pitkään auki, saadaanko porukka kasaan Aluesarjaan, mutta lopulta joukkue oli kuitenkin pystyssä, kiitos parin uuden pelimiehen (Rene, Antti). Syksyn pelit menivät melko vaihtelevasti ja vähäinen harjoittelu näkyi peleissä. Tästä huolimatta muutama voittokin saatiin otettua, mutta ihan ylempään jatkosarjaan se ei ihan riittänyt. Tuloksena alkulohkon kolmossija ja paikka alemmassa jatkosarjassa.


KUNTOLENTOPALLO

Koronaviruksen takia salivuorot oli peruttu koko kevätkauden osalta. Myös Keimola Lentis -turnaus johon olemme osallistuneet edellisvuosina jouduttiin perumaan alkuvuodesta. Kesän aikana kuntoilijat kuntoilivat omissa ympyröissään yhteistoimintaa meillä ei ollut.

Syksyllä pääsimme aloittamaan salivuoron käytön, vuoroja oli käytössämme yksi kahden tunnin vuoro viikossa. Osallistumisaktiivisuus vuorolle on ollut hyvä n. 10-12 pelaajaa/vuorolla. Ryhmäämme kuuluu 16 vakituista jäsentä.

Syksyllä aloitimme Kuntolentopallovuoron vetämisen Kivistön Eläkeläisille. Käytössä oli yksi tunnin vuoro Aurinkokiven Koululla. Osallistujia vuorolla kävi 8-10 miehiä/naisia.

Toivottavasti salivuorot päästään jatkamaan myös vuoden -22 alusta.


A-POJAT

Kevät 2021 A-pojat

Suurin osa pojista on pelannut sekä A-junioreiden sarjaa että miesten 2-sarjaa, jossa vahvistuksena on ollut myös muutama kokeneempi pelimies. Muut ovat pääosin pelanneet SM- ja 1-sarjaa.

Kauden jatkuminen kevätkaudella oli jatkuvaa säätämistä ja korona-pandemiasta johtuvien muutosten sävyttämää. Alueilla oli pandemiasta johtuen erilaisia rajoituksia, jolloin harjoitusten ja pelien toteuttaminen oli välillä kaukana tasapuolisista lähtökohdista. Kaikki joukkueet eivät välillä voineet näistä johtuen osallistua täysimääräisesti kauden turnaustapahtumiin. KeiKan pojilla oli myös lisähaasteita siitä, että aikuisjoukkueiden pelit olivat usein päällekkäin junioriturnauksen kanssa. Myös asevelvollisuusajat toivat omalta osaltaan mutkia matkaan.

Lukuisista haasteista huolimatta pelasimme pooliturnauksesta paikan A-poikien lopputurnaukseen mittelemään tasoamme ja pelivirettämme neljän joukkueen mitalipeleihin. Keväällä kilpailutoiminta kuitenkin jouduttiin valtakunnallisten sarjojen osalta keskeyttämään, joten jää ikuiseksi arvoitukseksi olisimmeko pystyneet puolustamaan saman ikäluokan B-poikien SM-kultaa myös A-ikäisinä.

Syksy 2021 A-pojat

Kesä ja kauden vaihtuminen toi huomattavia muutoksia A-poikien pelaajistoon. A-poikia siirtyi yhteistyösopimuksella pelaamaan Karkkilan poikiin koska meillä ei jäänyt tarpeeksi pelaajia A-poika joukkueeseen. A-pojat harjoittelee edelleen Keikan vuoroilla ja pelaa myös M 2 sarjaa KeiKassa.

BEACH VOLLEY

Beach volley on myös vakiintunut seuran harrastelajiksi. Maja toimii seuran lentopalloilijoiden kesän harjoittelupaikkana. Majan kentillä käy kesäaikaan paljon eri nuorten porukoita laajalti Vantaalta pelailemassa Beachiä. Lajissa on tosin lähes joka vuosi voitettu SM mitaleja.


KeiKa–Salpis 2-3 (24-26, 30-28, 17-25, 25-10, 7-15) 7.11.2021

Kauden tärkeimpään peliin Kaiku sai kasaan Juhoa ja Iljaa vaille kaikki miehet. Tämä olikin tärkeää sillä vastaan tuli lohkoykkösen paikkaa aggressiivisesti jahtaava Salpis.

Peli lähti liikkeelle tasaisissa merkeissä ja ensimmäiset kaksi erää mentiinkin pisteen tai kahden erolla aina jatkopalloille saakka. Ensimmäisen erän vieraat puristivat numeroin 24-26, kun kotijoukkue hoiteli toisen erän numeroin 30-28.

Kolmas erä jatkoi samaa kaavaa aina 10-10 tilanteeseen asti, jonka jälkeen vieraat repäisivät erän lopun ja erän päättyessä ero olikin jo kasvanut 17-25 tilanteeksi. Neljäs erä puolestaan oli kotijoukkueen show alusta saakka eikä vieraille annettu missään vaiheessa mahdollisuutta päästä peliin kiinni.

Ottelun ratkaiseva viides erä meni KeiKan hermoillessa nopeasti väärään suuntaan eikä vieraat antaneet siimaa, jonka avulla peli oltais saatu tasoitettua ja erä päättyi 7-15 numeroissa.

Pelistä jäi Vantaalle kuitenkin tärkeä piste, kun ajatellaan lohkon kärkipaikan jahtaamista. Ero Salpikseen on sarjataulukossa vain yksi piste, joten mitä vain voi käydä. Seuraavana joukkue matkaa kohti Saloa 17.11. ja vastassa on sarjassa uusi joukkue Viesti.


KeiKa M2 2021-22

Keimolan Kaiun M 2-sarja joukkueessa pelaavat kaudella 2021-2022:
Lassi Nurminen, Juho Hasselgren, Jere Nikkinen, Karl Kylauts, Joni Snellman, Ilja Jegi, Roope Tuomola, Pasi Iisakkala, Nuutti Moilanen, Riku Isomäki, Kirill Kinstler ja Petri Parviainen.A-pojat Keimola Lentiksen ykköseksi 5.1.2020

 
A-sarjan voittajat B-sarjan voittajat

A-pojat hioivat yhteispeliään 30. kerran järjestettävässä Keimola Lentis -turnauksessa. Tämä oli kauden tässä vaiheessa ja A-poikien loppuratkaisujen lähestyessä varmasti tarpeen, koska joukkueella ei kauden aikana ole kovin monta yhteisharjoitusta. Kilterin harjoitusten lisäksi lähes puolet joukkueesta harjoittelee kauden aikana Kuortaneen valmennuskeskuksessa.

Turnauksen A-sarjaan oli ilmoittautunut vain kolme joukkuetta, joten A- ja B-sarja turnauksen sääntöjen mukaisesti yhdistettiin keskenään, jolloin saatiin pelaamisen kannalta mielekkäät kaksi neljän jokkueen lohkoa. Pojat voittivat kaikki lohkonsa kolme ottelua 2-0, vaikka välillä yritettiin todella tarmokkaasti pitää vastustaja pelissä mukana ja tehdä omia virheitä niin paljon, että yhdellä vastustajista oli jopa eräpallotilanne. Viimeiset pisteet kuitenkin pelattiin virheettömästi ja varmasti ja voitettiin erä jatkopalloilla.

Sijoitusottelussa sijoista 1-4 voitettiin B-sarjan voittaja Riihimäen Juju 2-0. Toisessa välieräottelussa KeiKan miesten joukkue hävisi EsLelle mahdollisimman niukasti 2-0, kun molemmat erät päättyivät kahden pisteen eroilla. KeiKa voitti turnauksen sijoista 3-4 pelatussa ottelussa B-sarjan voittaneen Jujun 2-0.

Loppuottelussa tuli siis vastaan kokeneita pelimiehiä vilisevä EsLe, jonka pojat alkulohkossa voittivat selvästi 2-0, kun vastustaja ehkä taktisesti piti parhaan osaamisensa piilossa. Loppuottelussa EsLen esitys oli ihan eri luokkaa kuin alkulohkossa ja pojat puolestaan eivät päässeet ihan alkulohkon tasolle. Kaksi ensimmäistä erää mentiin käytännössä ihan tasatahtia ja molemmat ratkaistiin vasta jatkopalloilla eli ensimmäinen pojille ja toinen vastustajalle. Suurin syy tasaisuuteen vastustajan hyvän peliesityksen lisäksi oli omien aloitussyöttöjen aivan liian suuri virhemäärä, jolloin vastustaja sai poikiin verrattuna moninkertaisen määrän helppoja pisteitä. Pojat kuitenkin tekivät kolmanteen erään ilahduttavan ryhtiliikkeen, karkasivat erän puolen välin jälkeen muutaman pisteen karkumatkalle, pitivät eron varmasti loppuun saakka ja voittivat loppuottelun 2-1.