Keimolan Kaiku
Lentopallo

A-pojat

Kausi 2019-2020

A-pojat kaudelle 2019-2020

KeiKan A-poikien (00-02) joukkueessa on tulevalle kaudelle tapahtunut muutoksia, kun osa on "kasvanut" ulos ikäikkunasta ja osa on syystä tai toisesta halunnut käyttää vapaa-aikansa johonkin muuhun. Suurin osa viimevuotisesta rungosta on kuitenkin jatkamassa. Uutena pelaajana on joukkueeseen tuluut Rastamon Alek, joka itse on ollut halukas joukkueeseen jo aikaisemmin.

Tämän vuoksi pelaajien lukumäärä ei kokonaistilanne huomioiden ole kovin suuri, joten kauden aikana voi tulla ongelmia saada kaikkiin pooliturnauksiin kilpailukykyistä joukkuetta, koska pojat kuuluvat myös miesten sarjoissa pelaaviin joukkueisiin (Mestaruusliiga, 1-sarja ja 2-sarja). Lisäksi loukkaantumiset ja vammat tuovat jo tällä hetkellä ja todennäköisesti myöhemminkin lisähaasteita joukkueelle. Moni pojista myös osallistuu kauden aikana ylioppilaskirjoituksiin, joten käytettävissä oleva aika vaatii aika tavalla priorisointeja.

Kausi käynnistyy Viikin Monitoimitalolla lauantaina 21.9. klo 12.00 PuMan järjestämässä tasoturnauksessa. Järjestävän seuran ja meidän lisäksi turnaukseen osallistuvat VaLePan ja Loimun A-poikien joukkueet. Turnauksen voittaja saa 1. pooliturnaukseen paikan A-poolista, toinen sijoitetaan B-pooliin ja muut D-pooliin.

Tervetuloa paikan päälle kannustamaan ja tarkistamaan hieman vajaamiehisen joukkueemme nykykunto!