Keimolan Kaiku
Lentopallo

B-pojat

Nimenhuuto: http://keimolankaikum4.nimenhuuto.com


Kausi 2017-2018

Keimolan Kaiku B-poikien Lentopallon Suomen mestari 22.4.2018

Kauden parasta peliä oikeaan aikaan - Keikalle B-poikien SM-kulta!

Meidän alkulohkoomme olivat välieristä lisäksemme valikoituneet isäntäjoukkue Kempeleen Lentopallo ja Seinäjoki Lentis. Ensimmäinen ottelu SeLeä vastaan oli varsin tyypillinen turnauksen avausottelu, jossa peli haki uomiaan, eikä rentoa otetta oikein tahtonut löytyä. Tästä kertovat 2-0 voitosta huolimatta myös eräpisteet (25-23, 25-23).

Toinen alkulohkon ottelu oli isäntäjoukkue Kempelettä vastaan. Emme oikein pystyneet vastaamaan Kempeleen syöttö- ja nostopeliin. Myös torjunta haroi verkolla pääasiassa tyhjää, joten ensimmäisen erän reilusta johtoasemasta huolimatta peli päättyi Kempeleen poikien riemunkiljahduksiin lukemin 2-0. Tulos tarkoitti sitä, että Kempele meni suoraan puolivälieriin ja me jouduimme karsimaan toisen lohkon kolmosen eli Valepan kanssa pääsystä kahdeksan parhaan joukkoon.

Ottelu VaLePaa vastaan näytti suunnan mihin olimme menossa. Pelimme monipuolistui ja torjuntoja alkoi tulla. Aloitussyötöt vaikeutuivat ja nostopeli parani. Pystyimme dominoimaan ottelua varmoin ottein ja voitimme 2-0.

Neljännesvälierässä ja päivän neljännessä ottelussa tuli vastaan edellisen vaiheen lohkovoittonsa ansiosta levännyt Kuopion Puijo Wolley. Poikien energia riitti kuitenkin ensimmäisen erän taisteluvoittoon, joka taas siivitti toisessa erässä vakuuttavaan esitykseen, kun pelin kaikki osa-alueet alkoivat loksahdella paikoilleen. Ottelussa aloimme myös hyödyntää syöttövaihtoja, jotka myöhemmin osoittautuivat turnauksen lopputuloksen kannalta hyvin ratkaiseviksi.

Lihashuollon, energiatankkauksen, lyhyen palaverin ja yöunien jälkeen sunnuntaina oli välierässä vastassa monen asiantuntijan arvion mukaan turnauksen selkeä ennakkosuosikki Kauhavan Wisa. Ensimmäinen erä oli tiukkaa taistelua, jossa Kauhava oli useaan otteseen muutaman pisteen karussa. Syöttövaihtojen ja muutenkin oman hyvän pelin siivittämänä pääsimme kuitenkin iholle ja välillä ohikin, kunnes Kauhava taas hieman karkasi. Lopputulos erästä oli kuitenkin meille suosiollinen, kun voitimme sen jatkopisteillä 26-24. Toisessa erässä kova taisteluilme jatkui, mutta ei tällä kerralla riittänyt erävoittoon. Kolmas ja ratkaiseva erä oli pienimuotoinen trilleri, missä tilanteet vaihtelivat ja Kauhava johti erää vielä tilanteessa 12-10. Kauhavan poikien omien virheiden avustamana pääsimme sitten niskan päälle ja ottelu päättyi komeaan laitatorjuntaan ja Keikan juhliin. Ottelu oli pojilta kokonaisuudessaan kauden ehjin ja paras esitys ja sattui täsmälleen oikeaan paikkaan. Muu ei Kauhavaa vastaan olisi riittänytkään.

Finaalissa oli suuren urheilujuhlan tuntua esittelyineen ja kuulutuksineen. Vastassa oli omassa välierässään Kempeleen 2-1 voittanut Kiuruveden Luomu Wolley. Kauden aikaisempien keskinäisten pelien perusteella tiesimme pärjäävämme, mikäli emme jäisi kovin pahasti jalkoihin syöttö- vastaanottopelissä. Vastustaja helpotti tehtäväämme tekemällä runsaasti aloitussyöttövirheitä, joten hyvällä asenteella, syöttö-, nosto-, passi-, hyökkäys- ja torjuntapelillä voitimme ottelun 2-0. Tuuletukset ja juhlat olivat valmiita alkamaan!

Päämäärän saavuttaminen oli kovan yhteisponnistuksen seuraus. Siihen vaadittiin pelaajien, valmennuksen, joukkueenjohtajan, vanhempien ja muiden taustajoukkojen saumatonta yhteen hiileen puhaltamista. Erityiskiitos niille aktiivisille vanhemmille, jotka kauden aikana ovat kiertäneet poikien mukana pitkin Suomea ja mahdollistaneet sen, että ruokahuolto ja energiatankkaus ovat pelanneet, eikä poikien ole kauden mittaan missään tarvinnut jäädä ilman paikan päälle matkustaneita kannustajia. Erityisen merkittävä lopputuloksen kannalta oli suuri ja äänekäs Kempeleeseen matkustanut kannustajaporukka. HYVÄ ME!!!!


B-poikien kausi käyntiin - tasonmittaus Raisiossa 30.9.2017

B-poikien kauden 2017-2018 ensimmäinen viralliseen otteluohjelmaan kuuluva turnaus järjestettiin Raisiossa Kerttulan liiikuntahallissa siis perinteikkäässä Raision Loimun miesten liigajoukkueen kotisalissa. Aikaisin paikalle tulleilla oli erinomainen mahdollisuus seurata ennen turnauksen alkua ko. liigajoukkueen harjoitusta ja verrata sitä omaan tekemiseen. Puitteet olivat upeat, kun kerrankin pystyttiin pelaamaan yhtä aikaa kahdella kentällä siten, että myös syöttötilaa oli kaikille riittävästi.

Lohkoomme oli sijoitettu / arvottu meidän lisäksemme kotijoukkue Raision Loimu ME, Maskun Kataja ja Puma-Volley Helsingistä. Tavoitteenamme oli luonnollisesti lohkon voitto, koska voittaja pääsee jatkamaan pelejä A-poolissa ja muut C-E -pooleissa. Tavoite toteutui, kun voitimme kaikki pelit 2 - 0. Yhtä peliä lukuun ottamatta oli kaava hyvin pitkälle sama: Erä soljui suhteellisen tasaisena 10 - 15 pisteeseen saakka, mutta sen jälkeen kun saimme muutaman pisteen irtioton, niin piste-ero repesi sen jälkeen joissain erissä hyvinkin suureksi.

Yleisesti voi ehkä todeta, että tämä turnaus ei antanut ihan selvää kuvaa joukkueen tekemisestä, koska tasonmittausturnausten tapaan joukkueiden tasoerot olivat välillä aika suuret. Hyvin positiivista oli kuitenkin huomata, että peli sujui kaikilla niillä kokoonpanoilla, mitä kentällä nähtiin. Kun ryhmässä on 12 pelaajaa, kaikille pelipaikoille löytyy aitoa kilpailua pelipaikoista. Kaikki saivat turnauksessa peliaikaa vähintään 2 - 3 erän verran, joten kaikki pääsivät antamaan valmentajalle näyttöjä tulevia kovempia pelejä silmällä pitäen. Katsomosta huomioituna esimerkiksi viiden pelaajan vaihdolla erien välillä ei näyttänyt olevan mitään vaikutusta erän lopputulokseen.

Valmentajalla on siis paljon erilaisia palikoita ja variaatioita käytössään. Pitkissä ja kovatasoisissa turnauksissa tämä on eittämättä iso etu, kun kaikissa peleissä ei tarvitse kuormittaa avainpelaajia. Seuraava näyttöpaikka kaikille on lokakuun viimeisenä viikonloppuna pelattava A-poolin turnaus. Turnauspaikkaa ei vielä ole vahvistettu, mutta järjestäjä lienee Kiuruveden Luomu-Wolley.


Kausi 2016-2017

B-pojat Loimaalla 10.12.2016

B-poikien B-poolin turnaus Loimaalla sujui tuloksellisesti hyvin, kun nousimme talkaisin A-pooliin. Ensimmäisessä ottelussa voitimme isäntäjoukkue Loimaan Jankon kovan puurtamisen jälkeen 2 - 0. Ensimmäinen erä oli lukuisine helppoine virheineen sekä valmentajille että kannustusjoukoille tuskallista seurattavaa. Onneksi erän loppuun saimme virheettömämmän vaiheen, jonka avulla menimme Loimaan rinnalle ja ohi. Toinen erä oli selvähkösti koko ajan hallinnassamme.

Toisessa ottelussa Kauhavan Wisaa vastaan valmentajat antoivat laajemmin vastuuta koko joukkueelle. Osittain täman vuoksi ja myös siksi, että vastustaja pelasi virheettömästi ja hyvin, jäimme erässä selvästi altavastaajaksi. Toiseen erään vaihdettiin uusi miehitys, joka sekään ei ollut parhaimmillaan, joten tuloksena oli selkeä 2 - 0 häviö. Myös tässä ottelussa huolestuttavaa oli, että orastavat omat hyvät vaiheet hukattiin lahjoittamalla vastustajalle omilla suorilla ja usein erittäin helpoilla virheillä voittoon tarvittavat pisteet.

Kolmas ottelu Parikkalan urheilijoita vastaan oli ratkaiseva sen suhteen, että jatkaisimmeko B-poolissa vai nousisimmeko takaisin A-pooliin. Jännittävien vaiheiden jälkeen peli päättyi eduksemme 2 - 1. Ensimmäinen erä oli tasaista taistelua, jossa tilanteet vaihtelivat puolelta toiselle, mutta olimme erän ratkaisuvaiheissa terävämpiä ja voitimme sen. Toisessa erässä Parikkala sai hyvän syöttönsä vuoksi etuotteen, jonka pitivät erän loppuun saakka. Kolmas erä oli selvästi meidän, kun pääsimme heti alussa pienelle karkumatkalle. Syötöt olivat tarpeeksi varmoja ja pahoja, torjunta toimi parhaiten koko turnauksessa, nostoissa ei tullut suoria virheitä ja hyökkäys oli tehokas.

Yhteenvetona voisi todeta, että pelillisesti emme olleet lähelläkään omaa parasta tasoamme, mutta onneksi tämäkin taso tällä kerralla riitti. Aloitukset olivat vastustajia helpompia, mutta siitä huolimatta virhemäärä oli aivan liian iso. Vastustajat saivat aloituksillaan paljon suoria pisteitä, nostot suoraan passarin hyppysiin olivat harvinaisia, eikä vastuunkantajia nostoissa tahtonut kunnolla löytyä. Torjunta oli ajoittain ihan hyvällä tasolla, mutta hyökkäyksissä unohtui välillä korvien välin käyttö, kun lyötiin pallo suoraan pallossa kiinni olevan torjunnan käsiin tai tehtiin liian vaikeita ratkaisuja ja käännettiin hyökkäyksiä suoraan rajojen ulkopuolelle. Tässäkin turnauksessa kuitenkin osoitimme, että osaamme pelata lentopalloa eli ratkaisuvaiheissa sekä Loimaata että Parikkalaa vastaan pystyimme nostamaan tasoa niin, että pystyimme kampeamaan itsemme näissä peleissä kuskin paikalle.

Seuraavaan turnaukseen ja A-pooliin on aikaa reilu kuukausi. Siellä ei riitä tämän turnauksen pelitaso, mutta kaikkihan tietävät, että osaamme pelata paremmin ja aiomme sen myös tehdä.


B-poikien pooliturnaus Kempeleessä 29.10.2016

B-poikien ikäluokan 00-01 ensimmäinen pooliturnaus päästiin tasoturnauksen jälkeen aloittamaan SM-sarjan B-poolista. Edestakaiset junamatkat ja yöpyminen sujuivat katsantokannasta riippuen joustavasti, hyvin, pitkäveteisesti, hauskasti tai jonkin muun adjektiivimääreen siivittämänä.

Järjestäjä oli muokannut otteluohjelmaa toiveidemme mukaisesti siten, että paluujunalle ehtiminen ei ollut vaaravyöhykkeessä. Turnauksen lähtökohta oli jokavuotiseen ensimmäisen pooliturnauksen tapaan täynnä kysymysmerkkejä, kun joukkueiden voimasuhteista ei ollut mitään todellista käsitystä. Pelaajia oli mukana lähes kaksi joukkueellista, joten valmentajilla riitti haasteita miettiä eri tilanteisiin voittavaa joukkuetta kentälle.

Ensimmäinen ottelu oli Vilppulaa vastaan. Alku oli tasaista vääntöä, mutta mitä pidemmälle erä ja ottelu meni, sitä selkeämmmin pelin hallinta siirtyi meille. Lopputuloksena ottelusta oli voitto numeroin 2-0 (25-17, 25-14). Toinen pelimme oli isäntäjoukkue Kempelettä vastaan. Peli aaltoili välillä hieman, mutta pitkässä juoksussa pelimme kuitenkin pysyi huomattavasti vastustajaa paremmin kasassa ja saimme tarvittaessa hyvin lisävahvistusta penkiltä. Tästäkin pelistä tuli voitto lukemin 2-0 (25-19, 25-15).

Kolmas peli Rovaniemen NaPa1:stä vastaan antoi aikaisempien ottelujen hyvien esitysten vuoksi valmentajille mahdollisuuden tehdä sekä kokoonpano- että pelipaikkamuutoksia. Oli ilahduttavaa ja palkitsevaa huomata, että tällä ei ollut oleellista vaikutusta peliesitykseen. Tämäkin peli hoidettiin kotiin numeroin 2-1 (25-19, 18-25, 15-11).

Yhteenvetoa turnauksesta: pääsimme tällä ikäluokalla ensimmäisen kerran A-pooliin, joten asioita on tehty oikein ja hyvin. Peli pysyi kasassa, vaikka koko mukana ollut ryhmä sai peliaikaa. Penkiltä tuli ratkaisijoita mm. syöttöruutuun siten, että erät ratkesivat heidän pisteputkiinsa.

Kohti A-poolia ja kotiturnausta 19.11.2016!


B-poikien tasonmittausturnaus Halikossa 8.10.2016

B-pojat starttasivat tähän kauteen 8.10. Halikossa, jossa järjestettiin Tasonmittausturnaus. Järjestävänä seurana oli Salon Viesti. Pelimatkalle lähdettiin 10 pojan voimin eli hieman vajaalla kokoonpanolla muutamien loukkaantumisien vuoksi.

Ensimmäiseen peliin vastustajaksi asettui Puma Volley. Pojilla oli heti hyvä asenne ja joukkue pelasi hienosti yhteen, niinpä tuloksena oli selvä 2-0 voitto. Tasoero oli myös havaittavissa.

Toiseen peliin lähdettiin pienen tauon jälkeen, ja silloin vastaan tuli kotijoukkue Salon Viesti. Pojat jatkoivat hyvää peliä, varsinkin syöttö- peli kulki hyvin eikä turhiin virheisiin pahemmin sorruttu. Puolustus- peli oli katsomosta käsin myös hienoa katseltavaa. Lopputulos tästäkin ottelusta selkein numeroin 2-0 KeiKalle.

Viimeinen peli oli heti perään Raision Loimu 2:sta vastaan. Ensimmäinen erä alkoi hieman nihkeämmin, peli ei kulkenut yhtä sujuvasti kuin aikasemmissa peleissä, mutta sitäkään ei kauaa kestänyt, kun pojat saivat taas vaihteen päälle. Lopputuloksena tästäkin ottelusta selvät 2-0 lukemat KeiKan poikien tahdittamana.

Yhteenvetona katsomosta käsin: Vahvat syötöt, puolustuspeli ja sekä onnistuneet hyökkäykset. Poikien iloinen asenne oli myös mukavaa katseltavaa. Katsomo kiittää, näillä eväillä on hyvä jatkaa kautta, seuraavaksi pelit kovenevatkin B-pooliin menon kautta.


Kausi 2015-2016

B1-joukkueen turnaus Härmässä 19.12.2015

Perjantai-iltana 18.12. klo 16.30 hyppäsimme joukkueen kanssa tilausajobussiin ja lähdimme ajelemaan kohti Härmää. Yövyimme Härmän kylpylässä ja saimme kunnon yöunet ennen turnauspäivän koitoksia.

Lauantai-aamuna suuntasimme kohti Kortesjärven liikuntataloa. Tunnelma oli hyvä ja samalla hiukan jännittynyt. Kymmenen jälkeen aloitimme lämmittelyt ja valmistautumisen kohti ensimmäistä peliä. Kotijoukkue Alahärmän Kisa oli heti alusta lähtien askeleen edellä. Vastustajan syöttöjen vastaanottamisen kanssa olimme suurissa vaikeuksissa. Omaa peliä emme saaneet millään käyntiin. Hävisimme pelin lopulta 2-0.

Pelin jälkeen pidimme joukkueen kanssa pienen palaverin ja sovimme, että yritämme nollata tuon pelin ja lähteä kohti seuraavaa peliä mahdollisimman rennosti ja hyvällä mielellä. Toinen peli NarPaa vastaan alkoikin aika hyvin ja saimme vastaanoton toimimaan paljon paremmin. Tämän seurauksena voitimme tuon pelin 2-0. Vielä jäi kuitenkin parannettavaa viimeiseen peliin.

Viimeinen peli NaPan kakkosjoukkuetta vastaan alkoi tasaisissa merkeissä. Vastustaja oli kuitenkin peruspelaamisessa meitä varmempi ja vei ensimmäisen erän 25-20. Toiseen erään lähdimme sisuuntuneina ja johdimmekin heti alussa jo seitsemällä pisteellä. Jostain syystä meillä ote hiukan herpaantui ja vastustaja pääsi tasoihin. Tasatahtiin edettiin ja näytti jo siltä, että voittaisimme erän. Toisin kuitenkin kävi, ja hävisimme erän 29-27.

Kotimatkalla pohdiskelimme pelaajien kanssa syitä ja seurauksia. Totesimme, että vastaanottoon tarvitaan enemmän perusvarmuutta, ja sitähän tullaan jälleen treeneissä harjoittelemaan. Hyvä vastaanotto on kuitenkin tässä lajissa onnistumisen kannalta se kaikkein tärkein asia. Tammikuun 16. päivä on sitten kotiturnauksen vuoro. Toivon, että tulette isolla porukalla kannustamaan meitä niin, että saamme hyvään nosteen heti ensimmäisestä pelistä alkaen!

Hyvää ja Rauhallista Joulua kaikille :)

Ystävällisesti,
JarTza


B1-pojat turnauksessa Kauhavalla 28.11.2015

KeiKan B1-pojat lähtivät perjantaina 27.11. Kauhavalle turnaukseen tavoitteena nousu takaisin A-pooliin. Mitään ei jätetty sattuman varaan, joten lähdettiin päivää ennemmin tilausbussilla matkaan, jotta voitaisiin nukkua hyvät unet hotellissa ennen kovaa koitosta.

Ensimmäinen peli oli ennakkoon arveltuna se "helppo" peli Puijoa vastaan, joka saapui samana päivänä pitkän matkan jälkeen pelipaikalle. Peli lähti KeiKalta aika jäykästi liikkeelle ja aika vaatimattoman esityksenkin jälkeen KeiKa voitti ensimmäisen erän, valmentajat huokailivat tuskaisesti... Loppupelistä ei tullut yhtään mitään ja Puijo käänsi pelin 2-1 voitokseen.

Toisessa pelissä vastassa oli kotijoukkue Kawi, joka vei näytöstyyliin pelin 2-0 KeiKan poikien hakiessa omia peruspelisuorituksia.

Viimeisessä pelissä olikin se tilanne, tulos tai ulos ja jopa voitolla oltaisiin hyvällä tuurilla menossa takaisin A-pooliin.

Vastaan asettui Vilppula ja sitä lähettiin kaatamaan. Ensimmäisen erän Vilppula vei murhaavasti 25-8, siitä ei enempää... Toisessa erässä KeiKa teki jotain oikein ja erä olisi pienellä huolellisuudella pitänyt voittaa mutta Vilppula voitti 25-23 ja koko pelin 2-0.

Nyt lähdetään hakemaan vauhtia C-poolista, tämän viikonlopun pelit ja suoritukset täytyy unohtaa!


B2-poikien 1. poolivaiheen D-poolin turnaus Haminassa 7.11.2015

Tällä kertaa saatiin mukaan pelivalmentaja ja viisi c-poikaa tukemaan viittä b2-poikaa. Vastassa olivat järjestävä joukkue Haminan Arsi, Salpis ja Raision Loimu.

Ensimmäsenä vastaan asettui Raision Loimu. Omaa peliä ei saatu toimimaan ja pelistä puuttui tekemisen meininki. Vastustajan joukkue taas pelasi varmaa peliä ja hyödynsi omat paikkansa, seurauksena selvä 2-0 tappio. Heti perään vastaan asettui Salpis, Loimuun verrattuna lyhyempi joukkue, mikä pelaa ihan peruspeliä. Lähtökohdat siis sitä luokkaa että täysin voitettavissa oleva matsi. Ensimmäinen erä edellisen ottelun tapaan nihkeää pelaamista, liika omia virheitä ja peli-ilo puuttuu. Toiseen erään joukkueen ilme muuttui, annetaan vastustajan tehdä virheet ja uskotaan omaan tekemiseen. Seuruksena Keika lähes koko erän johdossa. Mutta lopussa ote herpaantuu ja Salpis tulee rinnalle. Salpis vie tiukan erän lopulta jatkopalloilla. Tuloksena 2-0 tappio hyvästä toisesa erästä huolimatta.

Sitten olikin luvassa kahden pelin mittainen tauko, syömään ja latautumaan viimeiseen otteluun.

Kadoksissa olleet peli-ilo ja tekemisen meininki näyttävät löytyneen tauon aikana. Pojat tsemppaavat toisiaan ja peli kulkee, seurauksena turnauksen ensimäinen erä voitto. Toiseen erään vastustaja parantaa peliään ja erän loppupuolella tilanne oli jo 23-19 vastustajalle. Keika kuitenkin kehitti vielä loppukirin mm. hyvällä syöttöpelillä ja meni vastustajasta ohi, oma ottelupallo. Syöttö- ja selkeä tuomarivirhe ja yhtäkkiä vastustaja viekin toisen erän nimiinsä. No keskittyminen viimeiseen erään. Läpi ottelun jatkunut hyvä syöttäminen, kurinalainen puolustaminen ja varma hyökkäyspeli tuottavat tulosta. Viimeinen erä keikalle 13-15 ja turnauksen ensimmäinen voitto plakkariin!

Nyt saatiin joukkuetta taas vietyä eteenpäin, liberopelaaminen onnistui läpi turnauksen, puolustuksen liikkuminen selkeentyi niin etu-kuin takakentällä ja peliin saatiin vähän fiilistä ja hauskanpitoakin loppua kohden.

Hyvä lähteä taas seuravaan turnaukseen kehittämään pelaamista!

Arto B2-jokkueen pelivalmentaja


B2-poikien tasonmittaus Hollolassa 10.10.2015

B2-joukkueen sarjakausi alkoi tasonmittausturnauksella La 10.10. Hollolassa. Mukana turnauksessa olivat myös Keikan ykkösjoukkue, Salpis ja PuMa-BV (PuMan ja Blues-Volleyn yhdistelmäjoukkue) eli tuttuja poikia vuosien varrelta. Pelit pelattiin tiiviiseen tahtiin kahdella kentällä. B2-joukkuetta täydensi kaksi C-poikaa, mikä olikin tarpeen kun yksi B-pojista oli toipilaana ja toinen loukkaantui viimeisessä ottelussa. C-pojat täydensivät joukkuetta mainiosti ja saivat arvokasta lisäkokemusta mm. vastustajan kovista syötöistä ja kovasta lyöntipelistä. Kukaan valmentajista ei päässyt paikalle, joten poikien peluutus apumiehityksellä hoidettiin kohtuullisen tasaisella kolmen keskarin ja kahden passarin kierrätyksellä. Joka erään kaksi vaihtoa.

Ensimmäinen ottelu oman seuran ykkösjoukkuetta vastaan oli Vilppulan harjoitusturnauksen toisinto. Vastapuolen syötöt, jotka harkoissa nousevat nätisti, olivat nyt liian vaikeita. Omat hyökkäyspisteet jäivät vähiin. Toinen ottelu kotijoukkuetta Salpista vastaan oli tasaisempi vaikka Salpis ottikin selkeän voiton. Toisen erän parantunut liikkuvuus ja pääsy peliin kiinni lupasi hyvää.

Kolmas ottelu PuMa-BV:tä vastaan alkoi vahvasti hyvillä syötöillä ja lukuisilla hykkäyspisteillä. Selkeä erävoitto. Toisessa erässä yksi luottopelaajista loukkaantui ja peli oli molemminpuolin sekavaa. Syötöissä ja nostoissa hankaluuksia ja erä PuMa-BV:lle. Kolmas erä oli alkuun vaikea, mutta hyvä verkkopeli erän lopulla toi pojille hienon päätöksen turnaukselle 2-1 voitolla. 1. Poolivaiheessa D-poolissa Haminassa on luvassa tasaisempia, mutta tiukkoja pelejä. Toivottavasti C-pojat pääsevät taas mukaan.


B1 Tasonmittausturnaus Hollolassa 10.10.2015

Hollolaan lähdettiin B1 joukkueen kanssa mittailemaan sitä, että miltä tasolta lähdetään alkavaan kauteen.

Mukana olivat Salpis, KeiKa1 ja KeiKa2 sekä PuMaׂV yhdistelmäjoukkue. B1-joukkue otti turnausvoiton melko rutiinisuorituksella. Joukkue pelasi ilman vakituista passaria, mutta Tapio hoiti passaamisen ihan kylmiltään ja hyvin hoitikin :)

Koko syksyn treeneissä on teemana ollut syötön vastaanotto ja samalla teemalla jatketaan myös tasonmittausturnauksen jälkeen. Omaa hyökkäyspeliä oli paikoin hankala saada toimimaan johtuen nimenomaan siitä, että palloja ei saatu nousemaan riittävän hyvin pelattavaksi.

Tästä turnauksesta "nokka" kohti A-poolin turnausta joka pelataan LA 7.11.2015 Lumossa. Todenteolla tasoa päästään mittaamaan kun vastaan asettuvat ennalta sarjan kärkijoukkueisiin kuuluvat: Kauhava, Valepa ja Rikala.


Edellisten kausien juttuja