Vuoden liikuttaja 2016

Vantaan liikuntagaalassa 2016 Keimolan Kaiku on valittu vuoden liikuttajaksi mm. seuraavin perustein:

  1. Lentopallon poikien SM-mitalit useassa eri ikäluokassa
  2. Seuran jäsenmäärän kasvu
  3. Monilajiseura, joka liikuttaa ihmisiä useassa lajissa ja on osallistunut aktiivisesti maahanmuuttajien matalan kynnyksen jalkapalloharrastuksen järjestämiseen
  4. Vahva talkootyö. Erityismainintana oma Keimolan Kaiun maja, joka on tehty talkoilla ja lahjoituksilla. Seura on myös raivannut/rakentanut majan ympäristön kuntoradat, hiihtoladut ja beach volley kentät kaupunkilaisten yhteiskäyttöön.

Tilaisuuden avauspuheessa kaupunginhallituksen puheenjohtaja Tapani Mäkinen piti esillä seurojen/yritysten mukaantuloa liikuntapaikkojen hankintaan ja huoltoon sekä yhteistyötä yli kuntarajojen.

  • Keimolan Kaiku on edelläkävijänä yhteistyössä liikuntapaikka rakentamisessa ja hoitamisessa. Seura on tehnyt kaupungin vuokratontille talkoilla oman majan lentopallokenttineen ja raivannut kuntoradat ja hiihtoladut sinne kaupunkilaisten yhteiskäyttöön. Nykyisin kaupunki hoitaa latu/kuntopolkuja.

  • Keimolan Kaiku tekee yhteistyötä yli kuntarajojen, esim. TUL- liitojuhlat, Stadion 10, Svoli suurtapahtuma
    Helsingissä ja nyt viimeisimpänä yhteistyönä olemme järjestämässä POWER CUP Vantaa 2017 nuorten suurta lentopallotapahtumaa.

Olympiakomitean hallituksen jäsen Sari Multala puhui aiheesta Kilpaurheilun uudet tuulet, ja mainitsi mm. seuraavaa:

Valtion liikuntaneuvosto etsii tällä hetkellä toiminta-avustuksiin kriteerejä, lisenssit eivät ole hänen mielestään kattava kriteeri. Multala painotti vahvasti vievänsä terveysliikunnan asioita/ansioita eteenpäin.

Keimolan Kaiun maja on hyvä osoitus hienoine ulkoilumahdollisuuksineen seuran panostuksesta myös terveysliikuntaan vauvasta vaariin, kunnossa kaiken ikää. Seuran tarjoamissa tiloissa majalla toimii paikallisen päiväkodin metsäkerho ryhmä. Lisäksi kaiken ikäiset kuntoilijat ovat hienosti löytäneen majan ulkoilunja marjastuksen puitteissa.

© Keimolan Kaiku ry 2018